Altijd

zelf de keuze

over de invulling


en de

kosten van een uitvaart

Goed geregeld, een geruststellende gedachte

Doodgaan. De een denkt er veel over na, de ander liever helemaal niet. Maar hoe mensen ook in het leven staan, ze willen meestal wel zelf kunnen bepalen hoe hun afscheid er uitziet. Ook voor de nabestaanden is het prettig om te weten wat de wensen waren van degene die is overleden. Zo kunnen zij de overledene een afscheid geven dat recht doet aan wie hij of zij was.

Zicht op de kosten

De een wil een eenvoudige kist en een kort afscheid in besloten kring, de ander kiest voor een grootse uitvaart met luxe rouwvervoer, veel bezoekers, bloemen en livemuziek. Heel persoonlijke keuzes. Het is natuurlijk wel belangrijk om te weten of die keuzes ook betaalbaar zijn. Het is daarom belangrijk dat u uw wensen vertaalt naar een kostenplaatje. En dat er voldoende geld is voor de uitvaart die u voor ogen hebt. Een uitvaart in de meest sobere vorm kost al gauw € 2.000.

EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Wij raden u aan om vrijblijvend met ons in gesprek te gaan. In ons adviesgesprek worden al uw vragen beantwoord.

Of bel: 038 - 333 22 80

16076_SIEBRAND_012

Voor uw nabestaanden

Niemand weet wanneer hij overlijdt. Heeft u niet genoeg geld op uw rekening voor een uitvaart zoals u die wilt, dan is een uitvaartverzekering verstandig. U bent verzekerd vanaf het moment van afsluiten van de verzekering. Hiermee voorkomt u dat uw nabestaanden naast het verdriet om uw overlijden voor onverwachte kosten komen te staan.

Regie over uw eigen uitvaart

Laat u uw nabestaanden uw uitvaart vormgeven of heeft u zelf ook ideeën over uw afscheid? De meeste mensen vinden het prettig wanneer een overledene zijn of haar wensen bij leven heeft gedeeld en vastgelegd. Zo kunnen zij zorgen voor een uitvaart zoals hij of zij heeft gewild.

Leg uw wensen vast

Wilt u uw wensen vastleggen en inzicht krijgen in de daaraan verbonden kosten? Maak dan een afspraak voor een gratis, persoonlijk adviesgesprek. Of vul onze handige checklist in, of een uitvaartcodicil. Ook kunt u uw wensen laten opnemen in een testament of wilsbeschikking. Zo houdt u het heft in eigen handen en maakt u het de mensen die u achterlaat makkelijker.

Nu alvast regelen voor uw uitvaart

Niemand weet wanneer hij er niet meer is. Voor de nabestaanden kunt u een paar zaken alvast regelen:

Deel uw wensen met ons. Dan bekijken wij met u wat er allemaal mogelijk is.

Afscheidsbijeenkomst