Altijd

zelf de keuze

over de invulling


en de

kosten van een uitvaart

Adviesgesprek

Ieder mens wordt geboren en sterft. Toch is de dood een lastig onderwerp, waar we meestal liever niet over nadenken. Maar is het wel een prettig idee om de regie te hebben over uw eigen uitvaart en te weten dat die past bij wie u bent. Wij helpen u graag om uw wensen helder te krijgen.

Samen nadenken over uw eigen uitvaart

Een algemene voorlichting over de mogelijkheden voldoet niet voor iedereen. Wilt u in een gratis adviesgesprek uw wensen verkennen en vastleggen? En zicht krijgen op praktische zaken als kosten en verzekeringen? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Wij nemen graag de tijd voor u.

EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Wij raden u aan om vrijblijvend met ons in gesprek te gaan. In ons adviesgesprek worden al uw vragen beantwoord.

Of bel: 038 - 333 22 80

Afscheidsbijeenkomst

Houvast voor nabestaanden

Wilt u worden begraven of gecremeerd? Een afscheid in besloten kring of een groots en uitbundig afscheid? Waar wilt u de afscheidsbijeenkomst laten plaatsvinden? Heeft u ideeën over een uitvaartkist of over bloemen? Wanneer u komt te overlijden, is het voor uw nabestaanden prettig om te weten wat uw wensen waren. Het geeft hen houvast als zij weten hoe de uitvaart eruit moet zien en wat er geregeld moet worden.

Van regels naar persoonlijke keuzes

Vroeger was het regelen van een uitvaart eenvoudiger. Binnen de verschillende klassen begrafenissen verliep een uitvaart vrij standaard. Tegenwoordig zijn er geen vaste regels meer en maken mensen meer persoonlijke keuzes. Dat betekent niet dat er geen rituelen en gebruiken meer zijn. Maar wel dat mensen steeds meer zelf kiezen wat bij hen past. In een gesprek met onze uitvaartbegeleiders komt u misschien tot ideeën waar u nog nooit over nagedacht had.

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

hal-afscheidshuis-detail