Altijd

zelf de keuze

over de invulling


en de

kosten van een uitvaart

Uitvaartmogelijkheden

Iedere uitvaart is uniek en heeft zijn eigen sfeer. Groots of in kleine kring, sober of uitbundig, verstild of levendig. Het gaat erom dat het afscheid gaat zoals past bij de overledene en de naasten. U kunt een uitvaart zelf samenstellen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Zelf uw uitvaart samenstellen

Vroeger verliep een uitvaart vrij standaard. Tegenwoordig zijn er minder regels en maken mensen bewuste en persoonlijke keuzes. De uitvaartmogelijkheden zijn enorm toegenomen. Bijna alles kan en mag. Zolang u leeft kunt u uw wensen noteren of bespreken en bijstellen. Zo houdt u de regie over uw eigen uitvaart. Ook voor nabestaanden is het prettig om te weten welke ideeën u heeft over uw uitvaart.

Hofvliet Villa Zwolle - Siebrand Uitvaartbegeleiding
Afscheidsbijeenkomst

Begraven of cremeren?

Het nadenken over uw uitvaart begint met de vraag: kiest u voor begraven of cremeren? Dit is een heel persoonlijke keuze.

Duurzame uitvaart

Steeds meer mensen leven met aandacht voor mens en omgeving. Vaak vinden zij het belangrijk dat hun afscheid past bij deze bewuste levenshouding. Zij kiezen bijvoorbeeld voor een digitale rouwaankondiging en vervoer per uitvaartfiets, of voor een ecologische kist, natuurbegraafplaats en catering met biologische en/of vegetarische producten. Siebrand Uitvaartbegeleiding is aangesloten bij de Stichting GreenLeave. Dat betekent dat u bij ons duurzame producten en diensten kunt kiezen.

Inspiratie voor eindeloos veel uitvaartmogelijkheden

Kijk eens rond op onze inspiratiepagina’s en verken de vele mogelijkheden. Of maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek met een van onze uitvaartbegeleiders. U kunt dan in alle rust uw wensen bespreken en komt misschien op ideeën die nog niet eerder bij u waren opgekomen, maar heel goed bij u passen. Als u wilt, kunnen in het gesprek ook zaken als kosten en verzekeringen aan de orde komen.

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

16076_meander_hofvliet_028