Altijd

zelf de keuze

over de invulling


en de

kosten van een uitvaart

Wat kost een uitvaart?

Net zoals geen twee mensen hetzelfde zijn, is ook elke uitvaart anders. De kosten ervan hangen af van de keuzes die u maakt. De uitvaartkosten kunnen uiteenlopen van ongeveer € 2.000 voor de meest sobere uitvaart tot wel € 15.000. De gemiddelde kosten van een uitvaart bedragen ongeveer € 9.000. Wij zitten daar met gemiddeld € 5.500 ruim onder. Heeft u een uitvaartverzekering, dan neemt de verzekeraar van het totaal benodigde bedrag het verzekerd bedrag voor zijn rekening. Wij helpen u graag om een goede balans te zoeken tussen uw wensen en het beschikbare budget. Voor ieder budget is een uitvaart mogelijk!

Inzicht in kosten uitvaart

Wilt u duidelijkheid en inzicht in de kosten van de uitvaart? Vraag dan een gratis adviesgesprek bij ons aan. In dit gesprek nemen we uw uitvaartwensen door en vertalen we die naar een helder kostenoverzicht. Of vul ons offerteformulier in voor een kostenoverzicht per mail.

EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Wij raden u aan om vrijblijvend met ons in gesprek te gaan. In ons adviesgesprek worden al uw vragen beantwoord.

Of bel: 038 - 333 22 80

Hofvliet Villa Zwolle - Siebrand Uitvaartbegeleiding

Kosten begrafenis of crematie

Een crematie is meestal goedkoper dan een begrafenis. Maar ook bij een crematie moet u rekening houden met meer kosten dan alleen die van het cremeren zelf. Ook de keuze voor bijvoorbeeld een kist en uitvaartlocatie is van invloed op de uiteindelijke kosten. Twijfelt u tussen begraven of cremeren? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek of offerte aan.

Rekenvoorbeeld kosten uitvaart

Hoeveel een uitvaart kost, hangt af van uw wensen. Wij rekenen het graag voor u uit. Om u alvast enig idee te geven, vindt u hier een paar rekenvoorbeelden. Wilt u een kostenoverzicht dat nauwkeurig is afgestemd op uw wensen, vraag dan een offerte aan.

Weten hoeveel een uitvaart kost? Maak vrijblijvend een afspraak

 

Klik op de afbeelding om het rekenoverzicht te openen