Spring naar content

Overlijden melden: 038-3332280 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden melden: 038-3332280 24 uur per dag bereikbaar

Uitvaartverzekering
Goed geregeld

Het is belangrijk om te weten dat u uw overlijden goed geregeld hebt voor uw naasten.
Zodat zij naast het verdriet om het afscheid niet voor een onaangename financiële verrassing komen te staan.
Daarom is het verstandig om na te denken over uw wensen, en te zorgen dat er bij uw overlijden voldoende geld is voor de uitvaart.
Ook als dat eerder is dan u hoopt of verwacht.

hal-afscheidshuis-a

Wel of geen uitvaartverzekering?

Weet u hoe uw uitvaart eruit moet zien? Dan kunt u (laten) uitrekenen wat de kosten daarvan zijn en is het niet moeilijk om te bepalen of u een uitvaartverzekering nodig hebt. Heeft u het bedrag dat de uitvaart zal kosten nu beschikbaar of heeft u een levensverzekering die uitkeert bij overlijden? Dan heeft u in principe geen uitvaartverzekering nodig. Heeft u dat niet? Dan is een uitvaartverzekering aan te raden. Een goede verzekering is bovendien altijd voordeliger dan sparen voor een uitvaart. Heeft u een uitvaartverzekering, ga dan elke vijf jaar na of die nog goed aansluit bij uw uitvaartwensen.

Welke uitvaartverzekering?

Het is niet eenvoudig om een uitvaartverzekering te kiezen. Er zijn veel aanbieders en veel verschillende verzekeringen. Wilt u een uitvaartverzekering afsluiten, sta dan eerst stil bij uw uitvaartwensen. Bekijk daarna de voorwaarden. U kunt dan al een deel afstrepen. Van de verzekeringen die overblijven, vergelijkt u de premies. Hierna kunt u een keuze maken. U bent verzekerd vanaf het moment van afsluiten van de verzekering. Heeft u een verzekering afgesloten, dan heeft u nog dertig dagen bedenktijd. Wilt u hulp bij het kiezen van een uitvaartverzekering? Maak een afspraak, wij adviseren u graag.

Scroll naar boven
WhatsApp chat