Siebrand Uitvaartbegeleiding
voor een waardevol afscheid!

Bekijk hieronder de video

Uitvaartbegeleiding voor een betekenisvol afscheid

Geboren worden, sterven, vreugde, verdriet, verbinding. Afscheid nemen voert je terug naar de essentie van het leven. Een betekenisvolle uitvaart is daarom een uiting van liefde, zorg en respect. Voor de overledene én voor de mensen met wie hij of zij het leven deelde.

Persoonlijke uitvaart Kampen

Er zijn geen vastomlijnde regels voor een uitvaart. U kiest zelf een balans tussen tradities, rituelen en eigen invulling. Wij ondersteunen u daarbij, zoveel of zo weinig als u zelf wilt. Waar het om gaat is dat u afscheid kunt nemen op een manier die recht doet aan de overledene en waarop u met een goed gevoel kunt terugkijken.

Onze uitvaartbegeleiders

Uitvaarten begeleiden is een bijzonder beroep. Intens en vol diepgang, maar ook dienstverlenend en heel praktisch. Het is een vak dat hoge eisen stelt aan de mensen die het uitvoeren. Al onze uitvaartbegeleiders en ondersteunend medewerkers zijn dan ook vakmensen met hart voor hun werk en oog voor mensen. We zijn gastvrij en tegelijkertijd bijna onzichtbaar aanwezig; inlevend, flexibel en professioneel. En omdat ieder mens en dus iedere uitvaart unieke is, zoeken we samen met u naar een passende balans tussen persoonlijke invulling en bestaande gebruiken.

Onze uitvaartbegeleiders:

Onze ondersteunende medewerkers:

Het Afscheidshuis in Kampen

In de eerste dagen na het overlijden moet er veel geregeld worden. Maar voor de nabestaanden staan deze dagen toch vooral in het teken van afscheid nemen. Dat kan thuis, maar ook in ons Afscheidshuis aan de Burgwal. Hier kunt u dag en nacht terecht. Alleen of met de mensen die u uitnodigt. Het is er licht, rustig en gastvrij.

Het Afscheidshuis ligt midden in de historische Hanzestad Kampen. Wilt u een kijkje nemen? Kom gerust eens langs, we leiden u graag persoonlijk rond.

Ervaringen van families en naasten

“Wij hebben enorm veel respect en bewondering voor de medewerkers van Siebrand. Een betere begeleiding in een moeilijke tijd kun je je niet wensen.”

Ik wil mijn ervaring delen

Keurmerk

Siebrand Uitvaartbegeleiding is houder van het Keurmerk Uitvaartzorg.

Dit keurmerk helpt u bij het kiezen van een uitvaartonderneming die kwaliteit biedt.

Ondernemers met het Keurmerk Uitvaartzorg zijn gegarandeerd deskundig, betrouwbaar en transparant. Elk jaar toetst een onafhankelijke instelling of zij nog aan de hoge kwaliteitseisen voldoen.

16076_SIEBRAND_017