Spring naar content

Ervaringen met Siebrand uitvaartbegeleiding
Deel uw mening

Deze klantenreviews geven een beeld van de ervaringen van families en naasten over onze dienstverlening.
Deel uw mening over Siebrand Uitvaartbegeleiding!
Wilt u ook uw ervaring met ons delen, dan kunt u het formulier onderaan deze pagina gebruiken.

Anoniem

Vorige week was de uitvaart van mijn man.
Astrid ten Hove heeft ons in de dagen daarvoor ,en op de dag zelf, op een heel fijne manier begeleid. Rust uitstralend, ruimte gevend, dienstverlenend, betrokken. Uiteraard heb ik haar dat verteld, ik had er behoefte aan dat ook in het algemeen te laten weten.

Anoniem

Hoi Brenda,

We zaten gisteren al in de auto onderweg naar huis toen ik me realiseerde dat ik jou geen gedag heb gezegd. Dan maar zo.

Ik wil je bedanken voor wie je was de afgelopen dagen. Alles ging zo 'vanzelf'. De afgelopen week was een week van saamhorigheid, en jij paste daar naadloos in. Mede dankzij jou heeft mijn zwager een waardig afscheid gekregen, en is de afgelopen week voor mijn zus een goede week geweest.

Ik hoop dat als ons gezin getroffen wordt door een overlijden, de uitvaartbegeleider iemand is zoals jij.

Anoniem

“Wij hebben enorm veel respect en bewondering voor de medewerkers van Siebrand. Een betere begeleiding in een moeilijke tijd kun je je niet wensen.”

Anoniem

‘Bedankt voor jullie snelle handelen na het overlijden van onze moeder. We zijn blij dat alles zo goed is gegaan en ondanks de vervelende aanleiding was het fijn jullie te spreken. Dieke, tijdens één van de moeilijkste weken van mijn leven heb je mij een soort moederlijke steun gegeven. Dat is onbetaalbaar. Bedankt!’

Anoniem

‘We hebben bewondering voor hoe jullie alles voor elkaar hebben gekregen en ik hoop dat jullie dit werk nog lang zullen blijven doen zodat ook voor andere nabestaanden jullie betrokkenheid en deskundigheid mogen ervaren’

Anoniem

We willen jullie bedanken voor alles dat jullie voor ons hebben gedaan. Door jullie werd alles net even wat gemakkelijker voor ons. Jullie waren professioneel en zakelijk, maar tegelijk ‘één van ons. Er was ruimte voor een luchtig gesprekje en een lach, een traan en soms wat meer tranen. Maar ook voor een goed gesprek en een arm om me heen.

Anoniem

Het is fijn dat jij ons door het hele proces hebt geloodst en ons hebt bijgestaan. Op de begrafenis was alles tip top geregeld. Dat is jullie verdienste en het maakt dat wij in ieder geval altijd met een warm gevoel aan de begrafenis terug kunnen denken.

Bedankt voor jullie lieve steun en aandacht in een voor ons zo moeilijke tijd.

Anoniem

Hi Veronic, we willen je bedanken voor je inzet en meedenken bij de crematie van onze moeder. Ik zag er als een berg tegenop en kijk mede dankzij jou terug met een warm gevoel op een mooie dag. Dank je wel!

Anoniem

Ik was onder de indruk van de voortreffelijke wijze waarop u het proces hebt begeleid. Zo beheerst, zo meevoelend. Om mij heen heb ik niets anders gehoord. Fijn dat er in zulke crisisdagen mensen zijn zoals u.

Anoniem

Goede persoonlijke begeleiding en plezierige omgang tijdens de uitvaart.

Scroll naar boven
WhatsApp chat