Altijd

zelf de keuze

over de invulling


en de

kosten van een uitvaart

Onze partners

Iedere uitvaart is uniek. Om een persoonlijk en betekenisvol afscheid te kunnen regelen, is veel mogelijk. Wij hebben daarom nauwe contacten met begraafplaatsen, crematoria, notarissen, bloemisten, musici en andere partijen in de regio. Zo kunnen we u helpen om uw persoonlijke wensen te realiseren en te zorgen voor een uitvaart waar u met een goed gevoel op kunt terugkijken.

Het Notarieel in Kampen

Met notariskantoor Het Notarieel in Kampen hebben wij goede ervaringen. De dienstverlening van dit notariskantoor is heel persoonlijk en een eerste gesprek is vrijblijvend en gratis. U kunt er bijvoorbeeld een testament laten opmaken, waarin u bepaalt wie uw erfgenamen zijn. Het geeft rust om te weten dat dit goed geregeld is.

Restaurant De Vier

In restaurant De Vier is een nazit of condoleance na een uitvaartplechtigheid in goede handen. Dit restaurant serveert goede en eerlijke (seizoens)gerechten met respect voor de speciale bijeenkomst die een afscheid nu eenmaal is. Van een eenvoudige koffietafel, tot een uitgebreidere lunch of diner, of een drankje met een hapje; alles is mogelijk. Onze uitvaartbegeleiders kunnen u verder informeren.

familiekamer
Hofvliet Villa Zwolle - Siebrand Uitvaartbegeleiding

De Leuke Hanzestad

De Hanzestad biedt ruimte voor een nazit na een uitvaart. In een informele sfeer kunt u zolang als u wilt bij elkaar zijn met koffie en cake of met een veel uitgebreidere catering.

Bloembinderij Vrooland

Een van de specialiteiten van Bloembinderij Vrooland is het leveren van rouwarrangementen. U kunt een keuze maken uit het uitgebreide standaard assortiment, maar ook een heel persoonlijk bloemstuk laten maken.

Kuyper Catering IJsselmuiden

Organiseert u een condoleance bij u thuis? Of kiest u voor een locatie buitenshuis waar geen catering is? Dan kunt u bij Kuyper Catering IJsselmuiden terecht. Zowel voor een standaardaanbod als voor eten en drinken dat helemaal is afgestemd op uw wensen.

Nieuwe Algemene Begraafplaats ‘Bovenbroek’ in Kampen

Op deze gemeentelijke begraafplaats is steeds meer mogelijk op het gebied van grafmonumenten, asbestemming, een afscheidssamenkomst en herdenken. Onze uitvaartbegeleiders kunnen u er alles over vertellen.

Algemene Begraafplaats ‘De Zandberg’ in IJsselmuiden

Deze begraafplaats bestaat al sinds 1829 en bestaat uit vier delen: een algemene, een Joodse, een Rooms-katholieke en een Israëlische begraafplaats. Onze uitvaartbegeleiders kunnen u informeren over de mogelijkheden op ‘De Zandberg’.

Bespreek uw wensen met ons. Wij zijn uitstekend op de hoogte van de mogelijkheden.

Hofvliet Villa Zwolle - Siebrand Uitvaartbegeleiding