Altijd

zelf de keuze

over de invulling


en de

kosten van een uitvaart

Begraafplaats kiezen

Als u voor begraven kiest, bepaalt u zelf op welke begraafplaats u een graf aankoopt. Dat kan in uw woonplaats of geboorteplaats, maar mag ook ergens anders. U kunt ook kiezen voor een natuurbegraafplaats. Of voor bovengronds begraven, waarbij iemand die is overleden in een grafkamer wordt bijgezet.

Begraafplaatsen in de gemeente Kampen

Kampen heeft zeven gemeentelijke begraafplaatsen. Daarnaast hebben de Rooms-katholieke kerken in Kampen en IJsselmuiden ieder hun eigen begraafplaats. Deze begraafplaatsen zijn in beheer bij de parochies. De gemeentelijke begraafplaatsen zijn algemene begraafplaats Kampen ‘De Zandberg’ en algemene begraafplaats IJsselmuiden ‘De Zandberg’ aan de Rondeweg in IJsselmuiden, de Nieuwe Algemene Begraafplaats ‘Bovenbroek’ in Kampen en de algemene begraafplaatsen in Grafhorst, Kamperveen, Wilsum en Zalk. Op begraafplaatsenonline.nl vindt u informatie over de verschillende begraafplaatsen in de gemeente Kampen.

Uitvaartlocaties - Koningshuis
Uitvaartlocaties - Koetshuis

Onze partners

Siebrand Uitvaartbegeleiding heeft nauwe contacten met de Nieuwe Algemene Begraafplaats ‘Bovenbroek’ in Kampen en met algemene begraafplaats ‘De Zandberg’.

Nieuwe Algemene Begraafplaats ‘Bovenbroek’ in Kampen

Op deze gemeentelijke begraafplaats aan Bovenbroeksweg 4 in Kampen is steeds meer mogelijk op het gebied van grafmonumenten, asbestemming, afscheidssamenkomsten en herdenken.

Algemene Begraafplaats ‘De Zandberg’ in IJsselmuiden

Deze begraafplaats aan Rondeweg 5 in IJsselmuiden bestaat al sinds 1829 en bestaat uit vier delen: een algemene, een Joodse, een Rooms-katholieke en een Israëlische begraafplaats.

Begraafplaats kiezen? Wij beschikken over alle informatie. Maak een afspraak.

Hofvliet Villa Zwolle - Siebrand Uitvaartbegeleiding