Altijd

zelf de keuze

over de invulling


en de

kosten van een uitvaart

Inspiratie

Afscheid nemen voert je terug naar de essentie van het leven. Een betekenisvolle uitvaart is daarom een uiting van liefde, zorg en respect. Voor de overledene én voor de mensen met wie hij of zij het leven deelde. Er zijn geen vastomlijnde regels voor een uitvaart. U kiest zelf een balans tussen tradities, rituelen en eigen invulling. Graag inspireren we u met ideeën voor een uitvaart waar u met een goed gevoel op kunt terugkijken.

Persoonlijke invulling

Samen met u geven we de uitvaart vorm. Daarbij is bijna alles mogelijk. Om u een idee te geven van wat allemaal kan, delen we onze verhalen graag met u. We hopen dat u zo ervaart hoeveel ruimte er is voor een persoonlijke invulling.

Inspiratie kunt u niet alleen opdoen op de verschillende inspiratiepagina’s op deze website, maar ook in het blog en tijdens de activiteiten die we organiseren. Verder geven we een magazine uit en hebben we voor u een bloemlezing gemaakt van boeken en gedichten over afscheid, verlies, rouw en troost.

Persoonlijk en betaalbaar

Wordt het een grootse uitvaart met honderden mensen? Of kiest u voor een liefdevol afscheid in kleine kring? Samen met u zetten we uw wensen op een rij en kijken we naar de haalbaarheid daarvan binnen het budget. Een persoonlijke invulling is bij ieder budget mogelijk.

Een bijzondere dag

Het draait niet alleen om de uitvaart zelf. De afscheidsceremonie is slechts een onderdeel van de dag waarop de overledene wordt begraven of gecremeerd. Het is goed om er als nabestaanden van tevoren over na te denken wat u wilt in de uren ervoor en erna. Ook daar staan wij met u bij stil.

Weten wat er allemaal mogelijk is? Neem contact op.

Hofvliet Villa Zwolle - Siebrand Uitvaartbegeleiding
Hofvliet Villa Zwolle - Siebrand Uitvaartbegeleiding