Spring naar content

Inspiratie
Persoonlijke invulling

Afscheid nemen voert je terug naar de essentie van het leven. Een betekenisvolle
uitvaart is daarom een uiting van liefde, zorg en respect. Voor de overledene én
voor de mensen met wie hij of zij het leven deelde. Er zijn geen vastomlijnde regels
voor een uitvaart. U kiest zelf een balans tussen tradities, rituelen en eigen invulling.
Graag inspireren we u met ideeën voor een uitvaart waar u met een goed gevoel op kunt terugkijken.

Afscheidsbijeenkomst

Uitvaartkisten

Waarin brengt u de overledene naar zijn of haar laatste rustplaats? Veel mensen kiezen voor een grafkist. Maar er zijn meer mogelijkheden.

Uitvaart regelen in Kampen

Condoleance

Het is gebruikelijk om gelegenheid tot condoleren te geven. Met een condoleance geeft u familieleden, vrienden, kennissen en anderen de gelegenheid om te laten weten dat ze meeleven met de naasten.

Afscheidsbijeenkomst

Afscheidsbijeenkomst

Voor de begrafenis of crematie komen nabestaanden en andere belangstellenden meestal bijeen. Waar ze dit doen en hoe ze dit afscheid invullen, verschilt per uitvaart.

Rouwdrukwerk

Als iemand is overleden is het belangrijk om niet te lang te wachten met nadenken over de rouwkaart. Met rouwkaarten laat u familie, vrienden en kennissen weten van wie u afscheid neemt en wanneer. Dat kan op een manier die bij u past.

Bijzondere uitvaartideeën

Een afscheid is een bijzonder moment in het leven. Een uiting van liefde, zorg en respect, een moment om nooit te vergeten. Wij staan daarom open voor al uw crematie- of begrafenis ideeën. Elke uitvaart is uniek

book-1421097_960_720

Boeken en gedichten

Geen thema raakt mensen dieper dan de dood. Wij hebben voor u een bloemlezing samengesteld van boeken en gedichten over afscheid, verlies, rouw en troost.

voor pagina rouwdrukwerk 3

Rouwadvertentie maken

Vaak plaatsen mensen na een overlijden een rouwadvertentie in een krant. Daarmee laten ze weten dat iemand is overleden. Zo bereiken ze ook mensen die geen rouwkaart krijgen.

Rouwvervoer

Rouwstoet

Bij een uitvaartplechtigheid kan een mooie toespraak de afscheidsbijeenkomst een bijzondere en emotionele lading geven. Hoe zorgt u voor een speech die bijdraagt aan een mooi en passend afscheid?

Rouwkleding

Het kan prettig zijn om de overledene gezamenlijk over te brengen van de plek waar hij of zij lag opgebaard naar de afscheidslocatie. Dat kan lopend, met de auto of op een andere manier.

Scroll naar boven
WhatsApp chat