Altijd

zelf de keuze

over de invulling


en de

kosten van een uitvaart

Van een bijzondere uitvaart een onvergetelijk moment maken

Een afscheid is een bijzonder moment in het leven. Een uiting van liefde, zorg en respect, een moment om nooit te vergeten. Wij staan daarom open voor al uw crematie- of begrafenis ideeën. Elke uitvaart is uniek. Er zijn geen vastomlijnde regels voor een uitvaart. U kiest zelf een balans tussen tradities, rituelen en eigen invulling. Wij ondersteunen u daarbij, zoveel of zo weinig als u zelf wilt. Zo kunt u afscheid nemen op een manier die past bij de overledene en bij u.

Inspirerende grote en kleine uitvaarten

We hebben al veel bijzondere uitvaarten mogen verzorgen. Uitvaarten met een groot aantal belangstellenden, zoals in een grote kerk, basiliek of sporthal. Maar ook kleine, intieme, informele uitvaarten. Bijzonder zijn ook altijd de uitvaarten thuis, binnen of in de tuin.

Opbaren
Bijzondere uitvaartideeën
Bijzondere uitvaartideeën

Crematie- of begrafenis ideeën

Met de keuze van de locatie kunt u de uitvaart een heel persoonlijk accent geven. Welke plek past bij u en de overledene? Voelt u zich goed bij een uitvaart vanuit huis of kiest u liever voor een uitvaartcentrum, crematorium of kerk? Of voor een café, museum, zalencentrum, strandtent, school of theater? Wij kennen alle geschikte uitvaartlocaties in Kampen en omgeving en helpen u graag bij het regelen van een plek die bij u past.

Bijzondere locaties voor een uitvaart

De mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid zijn eindeloos. We noemen graag enkele voorbeelden van mooie en bijzondere uitvaarten die wij hebben verzorgd.

Zo voeren we eens een overledene met zijn naasten op een boot van Kampen naar het crematorium. En namen we in een grote tennishal met velen afscheid van een tennistrainer. Heeft u zelf een idee? Deel het met ons. Wij helpen u graag om uw wensen te realiseren.

Fotografie bij de uitvaart

De dagen van overlijden tot en met uitvaart gaat vaak in een roes voorbij. Wilt u herinneringen vastleggen, denk dan aan een professioneel uitvaartfotograaf. Die maakt op een onopvallende en integere manier foto’s van de begrafenis of crematie. Zo kunt u naderhand zelf of samen met anderen beelden bekijken van het afscheid. U bepaalt in overleg met de fotograaf zelf wat deze wel en niet fotografeert.

Wensen voor een persoonlijke uitvaart? Neem contact op.

Bijzondere uitvaartideeën