Altijd

zelf de keuze

over de invulling


en de

kosten van een uitvaart

Rouwdrukwerk

Als iemand is overleden is het belangrijk om niet te lang te wachten met nadenken over de rouwkaart. Met rouwkaarten laat u familie, vrienden en kennissen weten van wie u afscheid neemt en wanneer. Dat kan op een manier die bij u past.

Persoonlijk rouwdrukwerk

Lange tijd zag al het rouwdrukwerk er ongeveer hetzelfde uit: een brief met een zwarte of grijze rand. Tegenwoordig kan er meer en worden de rouwbrieven, rouwkaarten, bidprentjes, liturgieën en dankbetuigingen steeds persoonlijker. Zo kunt u kiezen voor een rouwkaart in frisse, heldere kleuren of met een mooie foto, afbeelding of tekening erop. En ook met een persoonlijke tekst kunt u een rouwkaart kaart heel ‘eigen’ maken. Helemaal als die handgeschreven is. Past een eenvoudig, sober ontwerp beter bij u, dan kan dat natuurlijk ook.

Rouwdrukwerk
Rouwdrukwerk

Eerst drukproef, dan bestellen

Laat een drukproef maken voordat de kaart wordt gedrukt. Er is dan nog gelegenheid om wijzigingen aan te brengen. Wilt u hulp bij de tekst en het ontwerp? Wij denken graag met u mee.

Rouwpost verzenden

Om te zorgen dat rouwpost zorgvuldig wordt behandeld, wordt deze verzonden in rouwenveloppen met speciale rouwpostzegels. U verzamelt de post in een rouwverzendset. Die brengen wij voor u mee. Wij geven de verzamelenvelop vervolgens af bij een postkantoor. Zelf brengen kan dat natuurlijk ook. De rouwbrieven vallen een dag later bij de geadresseerden in de bus. In het weekend biedt PostNL een gratis haalservice. De rouwbrieven worden dan op zondag bij u opgehaald en op maandag bezorgd.

Dankbetuiging

Sommigen kiezen ervoor om vier tot zes weken na de uitvaart een dankbetuiging te sturen. Eerder of later is ook prima.

Tekst op de rouwbrief

De keuze voor een tekst op een rouwkaart is heel persoonlijk. Zelf een tekst voor de rouwkaart maken is mooi, maar voor veel mensen ook moeilijk. Ziet u het niet zitten om zelf passende woorden te zoeken of lukt het niet? Wij helpen u graag.

Hulp nodig bij het rouwdrukwerk? Bel 038 – 333 22 80.

Rouwdrukwerk
Rouwdrukwerk