Altijd

zelf de keuze

over de invulling


en de

kosten van een uitvaart

Bijzondere uitvaartlocaties

Als iemand overlijdt, staat de wereld even stil. De plek en sfeer waarin u afscheid neemt is dan heel belangrijk. Neem de tijd om voor de uitvaart een locatie te kiezen met de sfeer die bij u of de overleden past. Er zijn geen vaste regels voor uitvaartlocaties. Het afscheid kan bij u thuis plaatsvinden, of in een uitvaartcentrum, crematorium of kerk. Maar net zo goed in een café, zalencentrum of museum, of in een theater, strandtent of school. Uw uitvaartbegeleider kan u helpen om een plek te regelen. Wij kennen alle geschikte uitvaartlocaties in de regio Kampen.

Uitvaart vanuit huis

Geen plek zo vertrouwd en persoonlijk als uw eigen huis. Een uitvaart bij u thuis heeft een intieme sfeer. Als u wilt, zorgen wij voor de aankleding en catering.

Uitvaartlocaties
Uitvaartlocaties
stilteruimte

Het Afscheidshuis, een sfeervolle afscheidslocatie in Kampen

Kiest u voor een afscheid elders, dan kunt u kiezen voor het Afscheidshuis. Hier kunt u dag en nacht terecht om afscheid te nemen. Alleen of met de mensen die u uitnodigt. Het is er aangenaam warm, licht, rustig en gastvrij. Het sfeervolle, huiselijke Afscheidshuis is te vinden aan de Burgwal. Wilt u een kijkje nemen? Loop gerust eens binnen, we leiden u graag persoonlijk rond.

Uitvaartlocatie met persoonlijke sfeer

Al uw aandacht richten op het afscheid nemen lukt het best in een omgeving waarin u zich prettig voelt. Let daarom bij het kiezen van de locatie op licht, kleuren en ruimte. U kunt van de locatie een persoonlijke plek maken met bijvoorbeeld muziek, foto’s, persoonlijke voorwerpen van de overledene en bloemen.

Rustplaats in de natuur

Steeds vaker kiezen mensen voor een graf op een natuurbegraafplaats. Kijk voor locaties op www.natuurbegravennederland.nl/locaties.

Vragen of ideeën? Neem contact op.

Uitvaartlocaties - Koningshuis