Altijd

zelf de keuze

over de invulling


en de

kosten van een uitvaart

Uitvaartonderneming kiezen

Afscheid nemen kan maar één keer. Daarom doen de dagen tussen overlijden en uitvaart ertoe. Een uitvaartonderneming die bij u past, helpt u om een betekenisvol afscheid te regelen. Een afscheid dat recht doet aan de wensen en ideeën van de overledene en de nabestaanden. Zo kunt u later met een goed gevoel terugkijken. Het is goed om te weten dat u zelf mag kiezen welke uitvaartonderneming de uitvaart verzorgt. Waar u ook verzekerd bent.

Vrij in de keuze van een uitvaartonderneming

U bent niet verplicht om de uitvaart te laten verzorgen door uw verzekeraar.

Veel verzekeraars hebben een eigen uitvaartonderneming. Ook al bent u bij een van hen verzekerd, u bent toch vrij in de keuze van uw uitvaartbegeleider.

Tariefverschillen

Bent u verzekerd bij een verzekeraar met een eigen uitvaartonderneming? Sommige verzekeraars vertellen u dat u kortingen misloopt en voor hogere kosten komt te staan als u een andere uitvaartbegeleider kiest. Laat u hierdoor niet misleiden. Het prijsverschil wordt niet veroorzaakt door de kortingen, maar door de tarieven. Onze tarieven liggen lager dan die van verzekeraars met een eigen uitvaartonderneming. Vraag een offerte op en vergelijk zelf.

Pakketverzekering

Heeft u een een verzekering in de vorm van goederen en diensten (een zogenaamde pakketverzekering)? Ook dan kunt u meestal nog steeds zelf bepalen welke uitvaartonderneming u wilt. U moet uw pakketverzekering dan in geld laten uitkeren. Het uitgekeerde geldbedrag kan hierbij wel lager uitvallen dan wanneer de verzekeraar de uitvaart zelf zou doen. Heeft u vragen of twijfels over uw verzekering? Neem contact op met ons. Wij zoeken kosteloos voor u uit wat de mogelijkheden zijn.

Vragen? Bel 038 333 22 80. Wij helpen u graag!

OVERLIJDEN MELDEN

Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Bel: 038 - 333 22 80

Uitvaart regelen?
Lees "eerst regelen bij overlijden">
[pdf] download checklist bij overlijden>