Spring naar content

Overlijden melden: 038-3332280 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden melden: 038-3332280 24 uur per dag bereikbaar

Onze uitvaartbegeleiders

Uitvaarten begeleiden is een bijzonder beroep. Intens en vol diepgang, maar ook
dienstverlenend en heel praktisch. Het is een vak dat hoge eisen stelt aan de mensen
die het uitvoeren. Al onze uitvaartbegeleiders en ondersteunend
medewerkers zijn dan ook vakmensen met hart voor hun werk en oog voor mensen.
We zijn gastvrij en tegelijkertijd bijna onzichtbaar aanwezig; inlevend, flexibel en
professioneel. En omdat ieder mens en dus iedere uitvaart unieke is, zoeken we samen
met u naar een passende balans tussen persoonlijke invulling en bestaande gebruiken.

18093_MEANDER_PORTRETTEN_BRENDA.png

Brenda Siebrand

Mijn opa had een uitvaartbedrijf. Dat maakte dat ik als kind al gegrepen was door dit werk. Toen mijn oudste zoon overleed heb ik aan den lijve ervaren hoe belangrijk het is dat iemand je liefdevol bij staat. Je moet afscheid nemen terwijl je dat niet wilt. Maar het moet wel op een goede, mooie manier. Dan wil je een fijn mens naast je hebben; die wil ik graag voor naasten zijn.

portretfoto_website_noah

Noah Siebrand

Ik ben opgegroeid in het uitvaartbedrijf. Brenda is mijn moeder, waardoor ik van jongs af aan te maken kreeg met dit vak. Leven én herinneren zijn twee woorden die voor mij van grote betekenis zijn. Er is niets dat voorgoed verdwijnt, als men de herinnering bewaart. Herinneringen bouwt een mens op tijdens het leven. Een herinnering is een belevenis of moment opgeslagen in het geheugen. Het is fijn om op de dag van het afscheid waardevolle herinneringen te delen met de mensen om je heen. Ik help daar graag bij.

18093_MEANDER_PORTRETTEN_DIEKE.png

Dieke Horzelenberg

Ik kom uit de zorg. Heb in de ouderenzorg gewerkt, maar was ook lang kinderverpleegkundige in de Isala Klinieken. Sinds 2002 werk ik als uitvaartbegeleider. Dicht bij mensen zijn, dat past bij me. Muziek is mijn passie. Ik speel o.a. saxofoon. Heerlijk om me op die manier te ontspannen!

19099_MEANDER_PORTRETTEN_LINDA

Linda Berenschot - Bovendeur

Leven en dood, woorden die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het afscheid door de dood is definitief, maar de herinnering onuitwisbaar. Maatwerk met gevoel en creativiteit omdat iedere uitvaart anders is en elk afscheid persoonlijk. Een vak waarin mijn kwaliteiten samenkomen en ik echt iets kan bijdragen. Dat ik mensen mag ondersteunen bij een intens en betekenisvol moment. Gedreven door passie en liefde voor dit vak.

Scroll naar boven
WhatsApp chat